Reizigers Vaccinatie

 

Op sommige vakantiebestemmingen komen ziektes voor die in Nederland niet of nauwelijks voorkomen. Hier kunt u flink ziek van worden (soms zelfs levensbedreigend). Het is daarom van belang dat u zich, voordat u op reis gaat, informeert over of een bepaalde infectieziekte in een bepaald land voorkomt. Voor veel van deze infectieziektes kunt u zich vooraf inenten. Denk hierbij aan ziektes zoals buiktyfus en hepatitis A en B. Op deze pagina kunt u een vaccinatieadvies per vakantiebestemming opvragen.

 

Vaccinatie Advies per land

Risicogebieden voor infectieziekten liggen niet alleen in (sub)tropische landen zoals in Azië, Afrika of Midden-Zuid Amerika. Dichtbij op b.v. 3 uur vliegen in Turkije, Egypte of Marokko, maar ook in enkele Oost-Europese landen kunnen de hygiënische omstandigheden slecht zijn en een bedreiging vormen voor de gezondheid.

Hieronder vind u een handige zoekfunctie van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, waarmee u een vaccinatie en malaria-advies per land van u bestemming kunt opvragen.

 

 
 
Copyright © www.goedkope-vakantie-vinden.nl 2005 - 2013 | Privacy- en cookiebeleid