Doorlopende reisverzekering

 

Gaat u vaker dan drie maal of meer dan 3 weken per jaar op vakantie, dan is het over het algemeen goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Waar moet u op letten

* Controleer of u ziektekostenverzekering medische kosten in het buitenland vergoed. Is dit niet of in onvoldoende mate het geval, dan dient dit in de reisverzekering te worden opgenomen.

* Lees altijd de polisvoorwaarden van uw reisverzekeraar door, en vergewis u ervan wat wel en wat niet wordt vergoed. Vaak geldt er een eigen risico voor de bagage.

* Niet gedekt wordt schade veroorzaakt door uw schuld of nalatigheid!

* Bij diefstal of verlies van uw goederen tijdens de reis doet u er goed aan om aangifte te doen bij de plaatselijke politie. De verzekeringsmaatschappij zal na overhandigen van deze aangifte uw goederen eerder vergoeden.

 
 
 

Kosten doorlopende reisverzekering

De kosten van een doorlopende reisverzekering zijn afhankelijk van de extra opties die u wilt meeverzekeren. Deze extra opties kunnen o.a. zijn: dekking van geneeskundige kosten en hoge risico vakanties (zoals skiën, bergbeklimmen en duiken) of het gelijktijdig afsluiten van een annuleringsverzekering. Houdt er ook altijd rekening mee dat u poliskosten moet betalen.

Voor een onafhankelijk vergelijk van verschillende reisverzekeringen en een berekening van de verschillende premies wordt verwezen naar de website van de independer.

 
 
 
Copyright © www.goedkope-vakantie-vinden.nl 2005 - 2013 | Privacy- en cookiebeleid