Benzine- en dieselprijzen in Nederland en in het buitenland

 
 
 

Actuele brandstofprijzen in Nederland

Bent u geïnteresseerd in de actuele gemiddelde benzineprijzen in Nederland? Klik dan hier.

Deze pagina van de ANWB wordt dagelijks bijgewerkt met de gemiddelde landelijke adviesprijzen. Deze prijzen worden dagelijks vastgesteld op basis van het gemiddelde van de landelijke adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen (Shell, BP, Esso, Texaco en Total).

 
 

Actuele brandstofprijzen in België

De brandstofprijzen in België vindt u op deze website.

Naast de gemiddelde landelijke brandstofprijzen kunt u ook zoeken naar de goedkoopste aanbieders in een bepaalde regio. De geschikte pagina als u actuele tariefvergelijkingen voor diesel, euro95, super98 en LPG aan de tankstations in België wilt uitvoeren.

 
 

Actuele brandstofprijzen in Duitsland

Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de brandstofprijzen in Duitsland.

Zowel de gemiddelde landelijke prijzen alsook de gemiddelde prijzen van een groot aantal door toeval uitgekozen steden worden weergegeven. Belangrijk om hier te vermelden is dat de benzinesoorten worden uitgedrukt in Normal, Super en Superplus. Normal komt overeen met de Nederlandse Euro92. Super heet in Nederland Euro95 en Superplus is de Euro98 benzine.

 
 
 

Nieuwsbrief actuele brandstofprijzen

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele brandstofprijzen in Nederland, Duitsland en België?

Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief.

U ontvangt dan wekelijks per e-mail het actuele overzicht van de gemiddelde diesel-, euro95-, euro98- en LPG- prijzen.

 

 
 

Tanken met korting

Als u u aanmeld bij United Consumer bespaart u 6 cent per liter brandstof. Dat kan al gauw oplopen tot 2,50 euro per tank. Klik hier om u gratis aan te melden. Of zoek hier rechts direct naar tankstations bij u in de buurt die deze korting geven.

 
 

Actuele brandstofprijzen in de rest van Europa

Ooit afgevraagd wat de brandstofprijzen in de rest van Europa zijn? Vast wel, als u met uw auto op vakantie gaat. Deze handige website geeft de gemiddelde brandstofprijzen van Europese landen weer.

Deze website wordt frequent geüpdate, dus u bent steeds op de hoogte van de recente brandstofprijzen in b.v. Oostenrijk, Luxemburg of Frankrijk. Per land worden de gemiddelde benzineprijzen (loodvrij 95 en 98) en de gemiddelde dieselprijzen weergegeven in de voor in dat land geldende valuta.

 

Zoek een goedkoop tankstation bij u in de buurt (NL)

Als u wilt weten waar u in uw buurt goedkoper kunt tanken, ga dan naar deze link van Athlon Carlease.

Deze pagina zoekt aan de hand van de door u ingegeven postcode, de meest goedkope tankstations in dit gebied. Athlon vermeld tevens de afstand tot het tankstation en datum van de laatst geregistreerde tankbeurt bij dit tankstation.

 

 
 
Copyright © www.goedkope-vakantie-vinden.nl 2005 - 2013 | Privacy- en cookiebeleid