Autotrein, de complete treinvakantie

 
 

Wilt u uw auto op uw vakantiebestemming bij u hebben, maar heeft u geen zin in de autoreis die vaak gepaard gaat met files en stress. Neem dan de autotrein. Deze slaaptrein vervoert uw auto terwijl uzelf heerlijk relax in een slaapcoupé zit (of ligt). Verder hoeft u ook geen tol te betalen, heeft u voldoende beenruimte, spaart u benzinekosten en eventuele hotelovernachtingen als u reist met de autoslaaptrein. Autotrein, de complete treinvakantie.

 

Bestemmingen

Voor Nederlanders is het vaak makkelijker (en stukken goedkoper!) om in Duitsland op de autotrein te stappen. Keulen Düsseldorf, Dortmund en Bremen zijn favoriete opstapplaatsen voor Nederlanders. Vooral vanaf Düsseldorf (ongeveer 50km vanaf Venlo) brengt de autotrein u naar een groot aantal bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië.

Hieronder vindt u een overzichtskaart van alle vertrekpunten en bestemmingen van de autotrein. Klik op de kaart om deze uit te vergroten.

 

 

Prijzen

De prijs van zo'n autotreinreis is van een aantal factoren afhankelijk, hierbij is te denken aan de eindbestemming, het soort voertuig, het gereserveerde rijtuig enz.

Voor actuele kortingen en aanbiedingen voor het reizen met de autotrein klik hier.

Als u online boekt spaart u ten minste 5 euro ten opzichte van de catalogusprijzen van de DB Autozug.


Direct boeken kunt u ook door het boekingsmodule aan de rechterkant deze pagina in te vullen. Direct online boeken is eenvoudig, snel en zeker. Na het invullen van het online boekingsformulier hiernaast, ontvangt u uw vervoersbewijs per e-mail. U drukt het bijgevoegde PDF-bestand af en neemt deze afdruk mee op uw reis.

 

Kortingen en tijdelijke aanbiedingen

Last minute boekingen

Boekt u vanaf 6 dagen voor u vertrek dan profiteert u van de lastminute kortingen van de DB Autozug die op kunnen lopen tot 15% korting.

 

Uw Voertuig

In principe kunnen de volgende voertuigen met de autotrein mee: personenauto's (met of zonder aanhangwagen), vans, motoren (met of zonder zijspan en of aanhangwagen), trikes, quards, scooters en bromfietsen.

Deze voertuigen moeten wel toegelaten zijn voor de openbare weg en mogen niet groter zijn dan bepaalde maximale afmetingen.

 
 

Direct boeken

 
 

Treinaccomodatie

U kunt voor uw autotreinreis kiezen uit een aantal rijtuigen. Het slaaprijtuig, het ligrijtuig en het zitrijtuig.

Slaaprijtuig

Optimaal comfort vindt u terug in het slaaprijtuig. U heeft dan een eigen (prive) compartiment met bed, toilet en wasgelegenheden.

Ligrijtuig

Daarnaast kunt u kiezen voor een ligrijtuig. Een ligrijtuig oftewel couchette is een compartiment waar zittingen kunnen worden omgebouwd tot ligbedden. U kunt een compartiment met andere mensen delen of alleen voor u en uw reisgenoten boeken voor nog meer privacy en reiscomfort.

Zitrijtuig

Tenslotte kunt u kiezen voor een zitrijtuig. Ideaal voor dagverbindingen zonder overnachting in de trein. Er kunnen tot 6 mensen in één compartiment ondergebracht worden.

Gastronomie

In de DB Autozug is een bistro-restaurant aanwezig met een uitgebreide kaart. Verder kunnen drankjes en snacks direct in uw compartiment geserveerd worden. Op bijna elke nachtverbinding is een ontbijt bij de prijs inbegrepen op sommige verbindingen zit zelfs een buffet bij de prijs.

 
 
Copyright © www.goedkope-vakantie-vinden.nl 2005 - 2013 | Privacy- en cookiebeleid